Slide background
Dormir dans une Tente de Luxe

Vacance dans la nature, mais avec beaucoup de Luxe ...

Lire la suite...
Slide background
Lodges de Comfort en de Charme

Les trois types des chalets du bois sont parfait pour votre vacance avec toute la Famille.

Lire la suite...
Slide background
Manger & Boire

Pendant toute la journée le restaurant est ouvert pour du café, Petit déjeuner, votre répas, tapa's et diner. Bon appetit!

Lire la suite...
Slide background
Les Enfants chez Club Les Ormes

Les enfants sont tres important chez nous! Jouer dans la piscine ou participer aux jeux des enfants, toutes est possible chez Club Les Ormes.

Lire la suite...

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden:

 • De prijzen van de accommodaties zijn per week. De reserveringskosten zijn € 35,- per boeking. Als je voorkeur hebt voor een accommodatie en we kunnen die voor je reserveren dan zijn de reserveringskosten € 45 in plaats van € 35.
 • De aanbetaling is 50% van het huurbedrag en wordt na de reservering gedaan; pas dan is de reservering definitief. Het bankrekeningnummer is SARL Chalets les Ormes 51021133662 IBAN FR76 1780 7008 0251 0211 3366 254, BIC CCBPFRPPTLS. Het restbedrag dient uiterlijk 6 weken voor aankomst te zijn overgemaakt.
 • Bij annulering meer dan 4 maanden voor aankomst betalen we het hele bedrag terug onder aftrek van €35 reserveringskosten. Bij annulering van minder dan 4 maanden en meer dan 2 maanden voor aankomst: we betalen 75% de aanbetaling terug. Bij annulering minder dan 2 maanden en meer dan 1 maand voor aankomst: de aanbetaling wordt niet terugbetaald. Bij annulering minder dan 1 maand voor aankomst: het hele huurbedrag wordt in rekening gebracht. Het verkorten van het verblijf wordt als een (gedeeltelijke) annulering gezien. We raden je aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.
 • Bij het boeken is aangegeven hoeveel personen in de accommodatie zullen verblijven. Dat betekent dat we niet toestaan dat meer personen dan opgegeven in de accommodatie overnachten. 
 • De gemeentelijke heffing bedraagt € 1,90 per persoon per dag (vanaf de leeftijd van 13 jaar), waarvan € 0,60 toeristenbelasting.
 • De waarborgsom bedraagt € 150,- en moet bij aankomst contant worden voldaan.Deze borg krijgen jullie natuurlijk terug als de accommodatie in oorspronkelijke staat wordt opgeleverd.
 • Op de dag van aankomst kun je vanaf 16.00 uur in de accommodatie terecht. Vanzelfsprekend ben je die dag al eerder welkom op ons park. Je kunt dan al gebruik maken van alle faciliteiten.
 • Op de dag van vertrek moet de accommodatie om 10.00 uur leeg zijn. Je kunt de sleutel in de deur laten zitten. Natuurlijk kun je langer op het park blijven en nog genieten van het zwembad of een lunch.
 • Verlengen van het verblijf is mogelijk na overleg en als de planning het toestaat. Extra nachten worden berekend op basis van het weektarief.
 • De accommodaties zijn rookvrij. 
 • We laten geen huisdieren toe.
 • Bij alle accommodaties is voldoende ruimte om een tentje voor de kinderen bij te plaatsen om in te spelen, niet om in te slapen.
 • Kinderen mogen alleen in het zwembad zijn onder toezicht van (één van de) ouders.
 • Het park is toegankelijk voor mensen met een handicap. Naast het restaurant is een gereserveerde parkeerplaats. Er is een aangepast toilet met een wastafel. Bij het sanitairgebouw is een gootsteen om de vaat of een was te doen voor gebruikers in een rolstoel. Er is een rolstoel beschikbaar. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een telefoon met grote toetsen.
 • Bij het verblijf op Les Ormes gelden onze huisregels; een exemplaar hiervan ontvang je bij aankomst.
 • Bezoek op het park is van harte welkom. Kom je dat wel even van te voren melden?! Wij vragen een vergoeding van € 7,50 per volwassene en € 2,50 per kind per dag voor het gebruik van de voorzieningen.
 • Bezoek dat wil blijven slapen in een eigen tentje, camper of caravan, kan op het trekkersveld staan. We behouden ons het recht voor tenten of caravans te weigeren. Het campingtarief betreft € 545,- per week in het hoogseizoen. Tarieven buiten dit seizoen zijn op aanvraag.
 • In de accommodatie zijn standaard aanwezig: een thee- en handdoek, een dweil en een vatendoekje, een afwasborstel, zeep en afwasmiddel, een badmat en een toiletrol. Een inventarislijst kan op verzoek worden toegestuurd.
 • Wil je opgemaakte bedden bij aankomst, dan zijn de kosten € 25,- per (eenpersoons-) bed. Je kunt je eigen beddengoed meenemen. Wil je tijdens je verblijf nieuw beddengoed, dan kost dat € 15,- per bed. In het hoogseizoen zijn de bedden opgemaakt bij aankomst; de kosten zijn dan € 25,- per (eenpersoons-) bed. Verblijf je in een Comfort Lodge dan kun je eventueel je eigen beddengoed meenemen.
 • Er zijn kinderbedjes te huur voor eenmalig € 15,- , exclusief matrasje en matrashoesje. Een volledig opgemaakt kinderbedje incl matras, zeiltje en matrashoesje kost € 25,-. Een kinderstoel is te huur voor € 10,- voor gebruik gedurende de hele vakantie. Een peuterstoel is te huur voor € 15,- voor gebruik gedurende de hele vakantie.
 • Er is een handdoekenset te huur voor € 7,50 per set (een groot formaat en een normaal formaat handdoek en een washand).
 • Club Les Ormes is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen van huurders. Ook zijn we niet aansprakelijk voor ongevallen, letsel, schade en dergelijke, veroorzaakt door het gebruik van de accommodatie, zwembad, speeltuin en andere faciliteiten van Club Les Ormes.
 • Al uw persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. Wij geven ze niet door aan derden en indien jullie geen mailings wensen te ontvangen kunnen jullie dit aangeven.

Lodges, Espaces en de Courbes:

 • De wisseldag is op zaterdag; in het voorseizoen en in de nazomer kan een wisseling op elke dag van de week plaatsvinden.
 • Een Lodge is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. In de Espace is ruimte voor een gezin met 3/4 kinderen.
 • De Courbe is geschikt voor een gezin met 4 kinderen.
 • De Junior Caravan kan worden geplaatst bij een Lodge. In de caravan kunnen 2 kinderen slapen. De huur is € 100,- per week.
 • Bij Charme Lodge 20 staat een boshut aan het terras waar 2 kinderen kunnen slapen.

Luxe Tenten:

 • De wisseldag van de Luxe Tenten is op zondag; in het voorseizoen en in de nazomer kan een wisseling op elke dag van de week plaatsvinden.
 • Een Luxe Tent is geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen.

 Maison Pigeon:

 • De wisseldag van Maison Pigeon is op zondag; in het voorseizoen en in de nazomer kan een wisseling op elke dag van de week plaatsvinden.
 • Maison Pigeon is geschikt voor max 2 volwassenen en 6 kinderen.
 • Bij huur van deze accommodatie wordt een huurovereenkomst opgesteld. Deze kan op verzoek van te voren worden toegestuurd.
 • De huur is inclusief opgemaakte bedden en handdoeken.

 

Bedankt voor jullie aanvraag

Bedankt voor jullie aanvraag.

Let op! Deze aanvraag is nog geen definitieve boeking. Jullie ontvangen zo spoedig mogelijk hierover een mail van ons. Geen mail ontvangen? Kijk even in je spambox.

Videos

Impressie video van een lang weekend op Club les Ormes

 


Impressie video van Club les Ormes

 


Transavia vlog, met bezoek aan Club les Ormes

 

Groupes et forfaits du Club les Ormes

Vous êtes un groupe de passsionés de vélo aimant relever les défis ou un groupe d'amis cherchant un endroit pour la fameuse réunion annuelle? Alors n'hésitez plus! Venez au Club Les Ormes profiter des belles collines et des villages pittoresques. Nous vous ferons passer un séjour inoubliable grâce à notre offre spéciale groupes.

Tous ensemble, vous pourrez profiter de la campagne via des randonnées en vélo que nous organisons pour vous, vous pourrez suivre nos coachs Garmin ou Bas qui vous feront découvrir la campagne au grè vos envies. Tout est possible! Nous pouvons également préparer des repas à emporter si vous le souhaitez. (En tenant compte des calories brûlées ou que vous brûlerez!)

Nous proposons aussi des randonnées pédestres avec un guide de votre nationalité, des excursions en canoé le long de la Dordogne, la visite d'un parcours de golf ou encore une dégustation de vins régionaux. Nous ferons tout pour vous faire plaisir!

Contactez-nous ici pour plus d'informations.

Reserveren bij Club les Ormes boek

Manger & Boire

etendrinken

Pour nous c’ est important que vous jouiez de vos vacances au maximum. Nous vous servons le petit déjeuner, le lunch, l’apéro et le repas au restaurant ou a la piscine.

Lire la suite ...

Activités

zwembad

Nombreuses activités sont proposées : équitation, cyclisme (VTT ou vélo de course), randonnées, canoë, golf, tennis, l’accrobranche, pêche… 

Lire la suite...

Environs

omgeving

Le paysage est accidenté et vert. Visitez les villages pittoresques du Moyen-Âge. Soyez actif et sportif. Nous vous presentons nos activités favorites:

Lire la suite...

Contact Club Les Ormes

map francepeopleJan et Rianne Kouwenhoven
Mandy et Bas van Duivenboden 

houseLieu Dit "Pré de Courbe"
47210 St. Etienne de Villeréal Frankrijk

phone0033 (0)55 3017981

mailinfo@clublesormes.com

 

facebook

Photo du jour...


Recevez notre newsletter

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Inscrire automatiquement à" and make sure the selected lists are enabled