Verse broodjes, lunch, borrel en avondeten

Bij Club Les Ormes vinden we het belangrijk dat je optimaal kan genieten van je vakantie.

Hoe prettig is het dan dat je voor je verse broodjes, lunch, borrel en avondeten bij ons terecht kan?

En of je het wilt nuttigen bij ons restaurant, aan de rand van het zwembad of bij je eigen accommodatie, het kan allemaal.

Begin de dag goed met vers brood wat je iedere dag bij ons kan bestellen. We zijn vroeg open zodat je daar al kan genieten van bijvoorbeeld een eerste kopje koffie. 

Table d’Hôtes

Tijdens de avonden laten we gezinnen bij elkaar aan tafel zitten en menig Club vakantievriendschap is zo ontstaan. We serveren altijd de kids eerst zodat de ouders de aandacht hebben om hen goed te laten starten met eten. Vervolgens kunnen de grote mensen genieten van hun eigen maaltijd, een goed glas wijn en gezellig gezelschap van andere ouders. Kids vinden dan elkaar om te gaan spelen op de aangrenzende speelweide. Het bij elkaar aan tafel zetten van gezinnen is een mooie traditie van Club Les Ormes. Mocht je dit echter niet op prijs stellen, kan je dit zeker aangeven en krijg je een tafel voor jouw gezin alleen.

In het hoogseizoen zijn we iedere dag vanaf 12:00 uur open met een lunchkaart en daarbij zijn we zes avonden per week open en is er iedere avond wat anders te beleven. 

Bij het grote zwembad kan iedereen terecht voor een lekkere makkelijke hap zoals een tosti, een panini, maar ook een portie friet en zelfs frikandellen en bitterballen!