Aan alles is gedacht

Services & Faciliteiten

Restaurant

Ons restaurant speelt een centrale rol bij Club Les Ormes. Hier worden jullie ontvangen na jullie aankomst met een uitleg over Club Les Ormes, de omgeving en natuurlijk de activiteiten. Het restaurant is open van 8:30 uur tot het einde van het diner. Op de maandagen is de keuken niet open, maar kan je bijvoorbeeld naar een hele gezellig avondmarkyt. Het menu van de week zal op ons informatiebord hangen en is te vinden op onze website. Schrijf je op tijd in voor een diner, dat kan bij de bar. Vol = vol. Voor meer informatie over ons restaurant klik hier.

Bij het restaurant, grenzend aan het terras, hebben we een speeltuin op een grote weide. Hier kunnen de kids lekker spelen, ook de allerkleinsten. Voor meer informatie over onze kinderanimatie klik hier.

Wi-Fi

Er is gratis Wi-Fi bij het restaurant. Er is een oplaadstation beschikbaar voor al je elektronische apparatuur. Deze bevindt zich bij de welkomstbalie.

Broodservice

Elke dag kan je genieten van een vers croissantje, baguette of waar je maar zin in hebt. We hebben voor onze gasten de Broodjesservice, waarbij je de avond van tevoren je bestelling doorgeeft en je deze de volgende ochtend vanaf 8:30 uur kan ophalen.

Zwembad

Bij Club Les Ormes hebben we een heerlijk groot zwembad, een peuterbad, een groot zonneterras en een zwembad bar. Bij de zwembadbar is een toilet met daarin een apart kindertoilet. Het zwembad en zwembadbar zijn geopend vanaf 10:00 uur en sluiten om 19:00 uur.

BBQ huren

Voor wie een avondje zelf aan de slag wil verhuren we BBQ’s. De BBQ’s worden geleverd met een schoonmaaksetje. Reserveer je BBQ en de BBQpakket bij de bar van het restaurant.

Activiteiten en omgeving

Informatie over activiteiten in de omgeving zijn verkrijgbaar bij de bar in het restaurant of bij de balie. Heb je vragen? Al onze medewerkers helpen je graag om jullie dagje uit af te stemmen op jullie gezin en het weer.

Wasmachine

Voor de vakantiewasjes is er een wasmachine voor algemeen gebruik in het sanitairgebouw. Hier ligt ook een agenda om een tijdsperiode te reserveren. Wasmiddelen zijn daar ook aanwezig. Een wasmuntje is verkrijgbaar bij de balie.

Supermarkten

Er zijn drie supermarkten in de nabije omgeving  die in juli en augustus ook op zondag open zijn.

DE VAKANTIEPRET KAN BEGINNEN!

Download de Camping Comfort app en ontdek wat er te doen is op en rondom Club Les Ormes.

Scan de QR-code en download de Camping Comfort app of klik hier voor iPhone of voor ander merk telefoon.